Vægbeklædning

Vægbeklædning og akustikvæg er overflader, der er akustiske produkter, som er udviklet til lydabsorption og støjdæmpning i både nybyggeri og renovering.

Du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til CLIPSO eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Ring til os på:

Akustikvæg

Clipso stræklofter, vægbeklædning og akustikvæg er overflader, der er akustiske produkter, som er udviklet til lydabsorption og støjdæmpning i både nybyggeri og renovering. Materialets nytænkende design og monteringsmetoder sætter god akustik, arkitektonisk kvalitet og bæredygtig byggeproces i centrum.

Clipso systemet er fransk produceret og består af et specielt vævet stof spændt mellem profiler. Systemet er utrolig fleksibelt og kan opsættes som vægbeklædning og dermed skabe en akustikvæg både på faste vægge, som fritstående lyddæmpende skærme og som nedhængte overflader.

Al vægbeklædning er ØKO-TEX mærket og har brandklasse B-s1 d0, hvilket betyder, at du med denne type akustikvæg sikrer et godt miljø og et sundt indeklima.
Clipsos akustikvæg kan udformes som vægbeklædning i uendelige variationer: alt fra et fejlfrit minimalistisk og strømlinet look til et skræddersyet visionært design med brug af farver, gennemskinnelighed, print og indbygget lys.

Vægbeklædning der både er akustikvæg og lysdesign

Den gennemskinnelige Clipso vægbeklædning giver brede muligheder for at planlægge akustikvæg og lysdesign i én løsning. En gennemskinnelig vægbeklædning med en lyskilde installeret bagved overfladen, der lader op til 70% af lyset igennem din akustikvæg, og skaber en stemning af ro og overskud. Ved at printe et motiv på din vægbeklædning kan du opnå et unikt og stærkt udtryk.

En vægbeklædning i usædvanlig høj kvalitet

Vi har udviklet Clipso vægbeklædning til såvel vægge som lofter, og med sit enkle rene finish er det et oplagt valg til både moderne nybyggeri og til de krævende renoveringsprojekter, hvor det er vigtigt at tilpasse materialet til de eksisterende omgivelser. Al Clipso vægbeklædning er fremstillet i 5,1 meter brede og 50 meter lange baner, hvilket giver fleksibilitet i design af din akustikvæg uden synlige samlinger eller fuger.

Få en akustikvæg også i vådrum

Den vand- og snavsafvisende version af materialet er perfekt til vægbeklædning af fugtige områder: svømmehaller, badeværelser, køkkener, fabrikker og hospitaler. Du får en akustikvæg, der er nem at rengøre, ligesom denne type vægbeklædning er med til at mindske støjgenerne i rum med mange hårde overflader.

Clipso med det tekniske navn Byggetekstil Clipso 705 AB er beskyttet mod mikroorganismer og meldug-svampe. Det er en optimal løsning, hvor kravet til hygiejne og rengøringsvenlighed er højt på fx tandklinikker, hospitaler, operationsstuer, laboratorier osv. Stoffet kan også bruges i forbindelse med renovering af gamle ejendomme, hvor der ofte kan være for meget fugt i konstruktionen. Stoffet er altid rent og hygiejnisk, hvilket gør det til den perfekte vægbeklædning, der samtidig fungerer som akustikvæg.

Design din egen vægbeklædning – også selvom det er en akustikvæg

Takket være de nye “oversize” digitale print er det blevet nemt at udsmykke vægge og lofter med grafik i alle afskygninger. Clipsos akustiske tekstiler med foto og grafisk tryk samt indfarvede vægbeklædning i utalige varianter kan bruges som kommunikative og dekorative medier. Vælg et motiv til din akustikvæg i vores fotogalleri eller kontakt os for at få dit eget billede printet ud på det lyddæmpende stof.

CLIPSO - akustikloft- og væg med fantastiske egenskaber