Om os

Her kan du læse om vores produkter samt firmaet bag

Du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til CLIPSO eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Ring til os på:

Produktion og produkt udvikling

CLIPSO blev stiftet i 1997 i Frankrig. I dag består CLIPSO gruppen af afdelinger over hele verden: Frankrig, USA, Rusland, Indien og Storbritannien. Hovedkontoret i Frankrig fungerer som produktionsenhed, oplæring, logistikcenter, forsknings- og udviklingsafdeling med egne laboratorier samt som design- og administrationscenter. Den unikke materiale fås i 5,1 m brede baner og kan installeres i ét stort stykke. Det er muligt at lave store, perfekte overflader uden samplinger.

Rådgivning og markedsføring

Ralbo ApS er autoriseret distributør og installatør af bæredygtige byggetekstiler og montage systemer udviklet og produceret af Clipso Ltd i Frankrig. Ralbo ApS står for Clipso markedsføring på det danske marked, rådgivning i forbindelse med projekter, salg og endelig installation. Vi dækker kundens behov fra ide til færdig løsning, når vi taler om lofter, akustiske lofter, lyddæmpning, nedhængte loft systemer, væg beklædninger, akustiske billeder og print på lofts- og vægoverflader.

Salg og installation

Vores installatører blev uddannet og autoriseret til Clipso installation i Frankrig. Installatørerne får al den nødvendige vejledning og er dermed parate til at udføre de mest krævende løsninger. Ved at vælge vores autoriserede installatører sikrer du en høj kvalitet, hurtig leveringstid og hurtig installation.

CLIPSO - akustikloft- og væg med fantastiske egenskaber