Unikt design af
vægge og lofter

Arkitekttegnede løsninger der giver et sundt indeklima

Læs mere om akustiktesktil
[
ARKITEKTTEGNEDE LOFTER
Drømmer du om et moderne arkitekttegnet loft, der samtidig forbedrer indeklimaet? Vi laver akustiklofter, der dæmper støjen.
UNIK VÆGBEKLÆDNING
Giv et helt unikt look til rummets vægge, samtidig med at du dæmper støj og absorberer lyden. Med vores vægbeklædning får du et helt nyt rum.
z
DÆMP STØJEN I RUMMET
Udover et unikt arkitekttegnet design, får du også den helt rette akustik i rummet. Vores loft- og vægbeklædning giver perfekt akustik.

uNIKT Akustikloft DÆMPER STØJEN

Søger du et akustikloft med helt unikke egenskaber? Clipso har udviklet et akustikloft, der giver størst mulig komfort.

[expand title=”Eller læs mere om Clipso”]

Et akustikloft, der giver bedre livskvalitet

At leve og arbejde i et godt akustisk miljø har en stor betydning for livskvaliteten. Clipsos akustiske beklædninger har 250.000 mikroperforeringer pr. m², hvilket giver en væsentlig forbedring af akustikken. Systemet kan bruges alene eller i kombination med en akustisk absorbent, f.eks. glasuld, stenuld eller en specielt udviklet effektiv Clipso lydabsorbent. Clipsos akustikloft og vægbeklædning dæmper støj og skaber et behageligt miljø. Et rart sted at leve og at være.

Clipsos akustikloft giver velvære alle steder

I realiteten vil ethvert rum profitere af at få installeret et unikt Clipso akustikloft, men især disse brugere og lokaler har stor gavn af den fantastiske lyddæmpende effekt, et akustikloft byder på:

 • Rådgivere, herunder arkitekter, ingeniører (specifikt akustikere), lysdesignere, indretningsarkitekter
 • Kommuner (drift og vedligehold af bygninger, lydforbedring, evt. med kunstneriske tiltag)
 • Virksomheder (akustikforbedring i kontormiljøer og mødelokaler, renovering af kontorer inkl. lys og lyd)
 • Events og midlertidige opstillinger, messestands
 • Stat, kirker, restaureringsarkitekter. Bygninger, hvor god akustik ikke skal kunne ses i bevarede gamle rum, kun høres
 • Hospitaler. Generelt, som erstatning af systemloft, hvor muligt. Akustik og lysprojekter som en del af kunstpulje. Speciallofter i laboratorier, operationsstuer og lign.
 • Horeca. Akustik og lys
 • Boliger. Især samarbejde med boligselskaber og typehusfirmaer

Et akustikloft med fantastiske egenskaber

 • Det er ikke bare et byggemateriale. Det er en helhedsløsning. Vi udvikler løbende know how og leverer ofte løsninger og et akustikloft, som er skabt specifikt til projektet, uden at det skal fordyre processen
 • Øko-tex. Polyester med PU-coating, som er ufarligt at arbejde med og håndtere efter endt levetid. Minimalt ressourceforbrug, når nyt akustikloft produceres. Aluminium fra profiler genanvendes/recycles. Tekstil kan forbrændes eller upcycles
 • Brandklasse B-s1, d0 – den bedste i DK/EU for beklædninger i byggeri. Akustikloft, der er velegnet til offentlige bygninger med høje brandkrav
 • Ekstrem fleksibilitet i udformning og dermed i udtryk. Er skabt til at indgå i fine samspil med belysning. Kun fantasien sætter grænser – du kan få præcis det akustikloft, du ønsker
 • Tidsfordele: butik/kontor/restaurant behøver ikke at lukke og miste omsætning pga. installation af akustikloft. Systemet installeres udenfor almindelige åbningstider. Dermed ingen lugt, fugt, tørretid, støv, gulvinddækning eller større oprydning
 • Perfekte store overflader uden samlinger (5×50 m i et stykke), hvis man vil det. Samlingerne kan dog bevidst gøres til en del af designkonceptet og fungere som fx inspektionslem, ventilationsåbninger, belysning mm.
 • Fremstillet i Frankrig; producenten kræver, at håndværkere kommer på kursus og uddannes i installation af systemet. Vores håndværkerteam har gjort det. Det er et kvalitetsstempel

[/expand]

Loftbeklædning

Clipsos akustiske lyddæmpende loft kan udformes i uendelige variationer: alt fra et fejlfrit minimalistisk look med en strømlinet loftbeklædning til et skræddersyet visionært design med brug af farver, gennemskinnelighed, print og indbygget lys.

Vægbeklædning

Clipsos akustikvæg kan udformes som vægbeklædning i uendelige variationer: alt fra et fejlfrit minimalistisk og strømlinet look til et skræddersyet visionært design med brug af farver, gennemskinnelighed, print og indbygget lys.

Et multifunktionelt akustikloft – ikke bare et byggemateriale men en helhedsløsning

Hos Clipso har vi specialiseret os i udvikling af akustiske løsninger med udgangspunkt i Clipso opspændingssystemer. Vi tror på, at alle mennesker fortjener at leve i smukke og sunde omgivelser. Vi befinder os indendøre det meste af vores liv. Clipso vil derfor indføre mest mulig komfort i dagligdagen.
Vores specialister vejleder jer om produktet, yder projektering og autoriseret installation af jeres nye akustikloft.

Hvordan gør vi det?

Ved at arbejde med det, der kan påvirke vores hjerner mest: Lyd og lys.

Hvad gør vi?

Vi udvikler et multifunktionelt akustikloft, multifunktionelle vægge og designobjekter, hvor akustisk regulering og lysdesign spiller den centrale rolle.

Om CLIPSO

CLIPSO beklædningssystemet er udviklet til lofter og vægge og med sit enkle rene finish er det et oplagt valg til både moderne nybyggeri og til de krævende renoveringsprojekter, hvor det er vigtigt at tilpasse materialet til de eksisterende omgivelser. Alle CLIPSO beklædninger er fremstillet i 5,1 meter brede og 50 meter lange baner, hvilket giver fleksibilitet i design uden synlige samlinger eller fuger. CLIPSO akustiklofter er brandsikret og ØKO-TEX mærket.

CLIPSO - akustikloft- og væg med fantastiske egenskaber